Shovel verhuur Purmerend

Loonbedrijf Wen de Jong heeft een degelijke shovel in de verhuur voor al uw grondverzet bijvoorbeeld in Purmerend. Wij hebben ruime ervaring in grondwerkzaamheden en maken gebruik van de laatste technieken. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en doorlopen continu een bijscholingstraject om met de modernste machines te werken.

Shovel verhuur bij Loonbedrijf Wen de Jong in omgeving Purmerend

Bij de verhuur van een shovel, bijvoorbeeld in Purmerend, krijgt u automatisch een vakkundig medewerker cadeau. Wij vinden veiligheid uiterst belangrijk en omdat wij met moderne machines werken is huidige kennis nodig. De hef arm van de shovel is aan verschillende opzetstukken te koppelen. Op deze wijze heeft u maar één shovel nodig. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een dichte bak, puinbak of palletvorken te bevestigen. Door gebruik van een shovel bouwt u eenvoudig aan wegen, wateren of grondverzet.

Grondwerkzaamheden door de specialist

De werknemers van Loonbedrijf Wen de Jong zijn harde werkers en voeren graag uw grondwerkzaamheden uit. Of u nu waterbouw klussen of rioleringswerkzaamheden uit te voeren heeft, wij maken het in orde. Ons personeel is gediplomeerd en hebben allemaal hun VCA certificaat behaald. Hierdoor hebben zij kennis van de laatste Europese normen voor veiligheid en duurzaamheid. Loonbedrijf Wen de Jong is het juiste voor de verhuur van een uitstekende shovel bijvoorbeeld in Purmerend. Heeft u vragen over de verhuur van machines of heeft u andere vragen? Neem gerust contact met ons op via 0299-421903 en wij beantwoorden graag al uw vragen.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Rupskranen Noord Holland | Machineverhuur Noord-Holland | Loonbedrijf Noord-Holland | Grondverzet Noord-Holland | Boomverzorging Purmerend | Baggeren Noord Holland | Verhuur minigraver Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht