Over ons

Home Over ons
Loonbedrijf Wen de Jong: voor écht vakmanschap
Loonbedrijf Wen de Jong is sinds 1974 actief als verhuur- en grondverzetbedrijf in de Wijdewormer. Wij hebben voor u een ruim assortiment aan machines op het gebied van de aannemerij. De machines die u bij ons huurt worden te allen tijde bestuurd door gediplomeerd personeel. Dit is voor u en onze veiligheid. Daarbij zullen de werkzaamheden op deze manier doeltreffend uitgevoerd worden.

Werkzaamheden door Loonbedrijf Wen de Jong
Bij ons kunt u terecht voor de uivoering van de volgende werkzaamheden:

  • Baggeren
  • Rioleringswerkzaamheden
  • Bestrating
  • Transportwerk
  • Aannemingswerk

In ons assortiment vindt u uiteenlopende machines die de werkzaamheden uitvoeren. Staat de door u gewenste machine er niet tussen? Neem dan contact op met één van onze ervaren medewerkers.

Vakkundige medewerkers
Nadat u een keuze heeft gemaakt bespreken we samen met u de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Om de machines te bedienen zetten wij standaard onze professionals in om zo de veiligheid te waarborgen. Loonbedrijf Wen de Jong is VCA gecertificeerd.
Onze gediplomeerde medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technieken en volgen continue bijscholingscursussen. Op deze manier kunnen wij kwaliteit leveren en weet u dat de werkzaamheden door vakmensen worden uitgevoerd.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met loonbedrijf Wen de Jong!

× Hoe kan ik je helpen?