Grondverzetbedrijf

Home Grondverzetbedrijf

Grondverzetbedrijf Wen de Jong is gevestigd in de Wijdevormer en een gerenommeerde verhuurder van grondverzetmachines. Wij hebben een uitgebreid aanbod van moderne machines waarmee wij iedere klus op professionele wijze klaren. Bij de verhuur zit altijd bedienend personeel inbegrepen zodat de werkzaamheden op een professionele manier uitgevoerd worden.

Grondverzetbedrijf voor al uw werkzaamheden
Wen de Jong is een grondverzetbedrijf dat zich bezig houdt met grondwerk in de breedste zin van het woord. Door gebruik te maken van moderne machines zijn we in staat zeer diverse diensten aan te bieden:

  • We verhuren grondverzetmachines met bedienend personeel;
  • Doen aan aannemings- en transportwerk;
  • En voeren we riolering- en bestratingwerkzaamheden uit.

Onze werknemers zijn stuk voor stuk harde werkers en bovendien gediplomeerd, zodat u verzekerd bent van kwaliteit en veiligheid. U huurt ons in als u bijvoorbeeld baggerwerkzaamheden wilt laten uitvoeren of een nieuwe riolering wilt aanleggen.

Service van Wen de Jong
Wij zijn zeer servicegericht en voorzien u van degelijk advies zodat u een goede keuze kunt maken. Onze vakkundige medewerkers hebben verstand van zaken waardoor u de juiste informatie inwint over ons grondverzetbedrijf. Wilt u weten wat de tarieven zijn van de werkzaamheden, en wat uw klus ongeveer gaat kosten? Bel ons voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. U kunt grondverzetbedrijf Wen de Jong bereiken via 0299-421903 of info@wendejong.nl

Neem voor vragen of meer informatie contact op met grondverzetbedrijf
Wen de Jong!

× Hoe kan ik je helpen?