Baggeren

Home Baggeren

U bent op zoek naar een gespecialiseerd loonbedrijf dat voor u kan baggeren? Wen de Jong staat al sinds 1974 bekend als een loonbedrijf met een gedegen service. Wij klaren de klus op professionele en betrouwbare wijze, met een team van ervaren en gediplomeerde werknemers. Baggeren is één van onze hoofdwerkzaamheden, waarvoor wij dan ook de nieuwste machines hebben staan.

Baggeren door een professional
Bagger is een zwarte laag bestaande uit zand, stof, bladeren en dode waterplanten, en wordt ook wel slib genoemd. Zo een laag groeit ongeveer 2 cm per jaar. Uiteindelijk kan het de opvang en afvoer van water belemmeren, gaan stinken en zorgen voor vissterfte. Om dit te voorkomen is baggeren noodzakelijk. Daarbij is baggeren is vaak nodig om te zorgen voor meer diepte of juist om een leegte op te vullen. U kunt daarnaast zand, ertsen en mineralen winnen met onze werkzaamheden.

De mogelijkheden van Wen de Jong
Wen de Jong voert het baggeren, afhankelijk van de situatie, op verschillende manieren uit. Zo kunnen wij ‘droog baggeren’: daarbij pompen wij het water we en graven we de sliblaag af. Kan het gebied niet drooggelegd worden? Dan maken wij gebruik van een duwbootje om het slib op het land te baggeren. Vervolgens schept een kraan het uit het water. Wen de Jong kan nu nog beter baggeren, met de nieuwste aanwinst: de Big Float 13.24. Dit is een drijvende kraan die zowel op het land, moeras of vanuit het water kan werken. Daarnaast hebben wij een groot assortiment machines om de werkzaamheden doeltreffend uit te voeren.

Contact
Voor meer informatie over Wen de Jong en onze diensten, en kosten voor het baggeren kunt u ons bereiken via 0299-421903 of info@wendejong.nl

Neem voor vragen of meer informatie over baggeren contact op met loonbedrijf Wen de Jong!

× Hoe kan ik je helpen?