Loonbedrijf

Home Loonbedrijf

Heeft u met spoed behoefte een aan loonbedrijf? Wen de Jong is sinds 1974 actief als loon- en verhuurbedrijf in de Wijdewormer. Wij bieden u een zeer ruim assortiment aan machines op het gebied van aannemerij, land- en tuinbouw en grond-, weg- en waterbouw. Voor iedere klus waar grote machines voor nodig zijn, is loonbedrijf Wen de Jong de aangewezen partij.

Loonbedrijf Wen de Jong
Wen de Jong is een ervaren loonbedrijf en daardoor het adres voor de verhuur van uitstekende machinerie. De machines die wij verhuren worden te allen tijde bestuurd door ons gediplomeerd personeel. Op deze manier zijn veiligheid en een goede uitvoering gegarandeerd. Wij zijn VCA gecertificeerd, wat wil zeggen dat wij voldoen aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste technieken en worden continu bijgeschoold. Zo kan Wen de Jong u als klant optimale dienstverlening garanderen.

Contact
Mocht u vragen hebben over de diensten, kosten en de machines van loonbedrijf Wen de Jong, aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0299-421903 of info@wendejong.nl. Direct contact opnemen doet u via het contactformulier.

Neem voor vragen of meer informatie contact op met loonbedrijf Wen de Jong!

× Hoe kan ik je helpen?