Loonbedrijf Noord-Holland

Hét loonbedrijf uit Noord-Holland is Loonbedrijf Wen de Jong, gevestigd in Wijdewormer. Wij zijn onder andere werkzaam op het gebied van land-, tuin-, water- en wegebouw. Wij zullen u met onze service niet in de steek laten. Wij zorgen er dus voor dat de klus geklaard wordt. Laat ons weten waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Zeer ervaren loonbedrijf in Noord-Holland inschakelen

Als loonbedrijf uit Wijdewormer, in de provincie Noord-Holland, hebben wij ruime ervaring met verschillende werkzaamheden. Rioolwerkzaamheden, zoals een riool vervangen en het leveren van nieuwe onderdelen zijn voor ons veelvoorkomende bezigheden. Ook voeren wij regelmatig baggerklussen uit en kunnen wij als grondverzetbedrijf optreden. Als u dus een tuin aan wilt laten leggen, dan kunt u van onze diensten gebruik maken. U kunt bij Loonbedrijf Wen de Jong in Noord-Holland machines huren die wij altijd laten bedienen door personeel dat daar in gespecialiseerd is.

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Wilt u meer informatie inwinnen over wat Loonbedrijf Wen de Jong uit Noord-Holland voor u kan betekenen? Bel dan vandaag nog naar 0299-421903. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de dienstverlening en, indien gewenst, maken we samen met u een afspraak om eens kennis te maken.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Loonbedrijf Haarlem | Grondverzet Haarlem | Boomverzorging Purmerend | Baggeren Noord Holland | Tuinaanleg Noord Holland | Rupsgraafmachine verhuur | Machineverhuur Noord-Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht