Rupsgraafmachine verhuur

De rupsgraafmachine van Loonbedrijf Wen de Jong graaft vanaf ieder gewenst oppervlak en wordt ook ter verhuur aangeboden. Deze machine is zowel geschikt voor land-, water- en moerasgebied. Wij hebben jarenlange ervaring met verschillende aannemersklussen waaronder baggeren en waterbouw.

Rupsgraafmachine van Loonbedrijf Wen de Jong: ook voor de verhuur

Om te baggeren en bijvoorbeeld beschoeiing te plaatsen zetten wij uiteenlopende technieken in. Bij droog baggeren pompen we het water weg met een tractor met pompsysteem, waarna we eenvoudig het slib afgraven met een graafmachine. Maar de modernste techniek is baggeren in samenwerking met een rupsgraafmachine (ter verhuur aangeboden) die op ieder oppervlak werkzaamheden kan uitvoeren. De rupsbanden zorgen voor een stabiele ligging en zijn zeer geschikt om op drassige grond te rijden. Het is zelfs mogelijk om vanuit het water te werken. Bagger gaat op een gegeven moment stinken door dode vissen en ander afval. Naast de nare lucht kan er ook verstopping optreden, omdat het water niet kan doorstromen. Baggeren gebeurt om meer diepte te creëren of leegte op te vullen met zand. Om uw waterwegen met de laatste technieken en middelen vrij te maken van slib maakt u dus gebruik van onze rupsgraafmachine. Loonbedrijf Wen de Jong is het baggerbedrijf dat u moet inhuren als u slibvrij wilt zijn. Wij hebben de nieuwste rupsgraafmachine ter beschikking, ook ter verhuur. U neemt contact met ons op via 0299-421903 als u vragen heeft of meer informatie wilt.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Rioolwerkzaamheden | Loonbedrijven Noord-Holland | Loon en grondverzetbedrijf | Groenvoorziening Noord-Holland | Beschoeiing plaatsen Noord Holland | Baggerbedrijf inhuren | Tuinaanleg

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht