Loonbedrijven Noord-Holland

De beste keuze uit de loonbedrijven in Noord-Holland is Loonbedrijf Wen de Jong uit Wijdewormer. Wij zijn het verhuuradres voor machines bestemd voor land-, tuin-, grond-, water- en wegenbouw en aannemingsklussen. Al onze machines worden door ons eigen personeel bediend. Op deze manier kunnen wij u kwaliteit garanderen.

Al jarenlang één van de meest toonaangevende loonbedrijven in Noord-Holland

Loonbedrijf Wen de Jong is een van de meest ervaren en toonaangevende loonbedrijven in Noord-Holland. Wij hebben ons gespecialiseerd in onder andere grondverzetten. U kunt ons inschakelen als u een tuin wilt laten aanleggen. Maar u kunt ons ook inhuren voor het geval u een boom wilt laten rooien of snoeien. Bovendien kunnen wij, als één van de loonbedrijven in Noord-Holland, baggerwerkzaamheden uitvoeren. Hiervoor gebruiken wij verschillende specialistische technieken en machines. Dit geldt ook voor rioolwerkzaamheden zodat wij de ideale partner zijn als een riool vervangen moet worden.

Contacteer ons voor meer informatie
Het moge duidelijk zijn dat Loonbedrijf Wen de Jong een bedrijf is dat thuis is in uiteenlopende werkzaamheden. Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wenst u meer informatie over waarom u voor ons zou moeten kiezen? Wij vertellen u graag meer over wat ons onderscheidt van andere loonbedrijven in Noord-Holland. U kunt ons hiervoor bellen op telefoonnummer 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Loonbedrijven Haarlem | Grondwerk Noord Holland | Dieplader verhuur Haarlem | Bermonderhoud Purmerend | Agrarisch loonbedrijf Noord Holland | Sloot onderhoud | Riool aanleggen Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht