Sloot onderhoud

Voor al uw sloot onderhoud huurt u Loonbedrijf Wen de Jong in. Wij zorgen voor stevige beschoeiing en reinigende baggerwerkzaamheden. Bij onze moderne machines krijgt u altijd gediplomeerde medewerkers geleverd, zodat de veiligheid en vakkundigheid gegarandeerd blijven.

Gespecialiseerd loonbedrijf voor al uw sloot onderhoud

Het onderhoud van een sloot klinkt wellicht gemakkelijker dan dat het in werkelijkheid is. De sloot moet gebaggerd worden. Ieder jaar groeit er twee centimeter slib op de sloot waardoor vissen sterven en de doorstroming van het water wordt belemmerd. Met onze moderne machines en vakkundig personeel baggeren wij de hele sloot schoon. Daarna moet de sloot misschien worden uitgediept of verhoogd. Deze werkzaamheden voert Loonbedrijf Wen de Jong dan graag voor u uit. De waterkant vergt ook vaak het nodige onderhoud. Zo moet deze worden verstevigd of verhoogd. Het verstevigen gebeurt door het plaatsen van beschoeiing van duurzame materialen, zoals gerecycled kunststof. Daarbij staat de berm meestal vol met gras en bomen. Ook voor het groenonderhoud kunt u bij ons terecht. Wij snoeien en verzorgen de bomen, vervolgens maaien wij dan het gras. Loonbedrijf Wen de Jong is het beste loonbedrijf dat u inhuurt voor al uw sloot onderhoud. Wij zijn van alle markten thuis, dus maak vandaag nog een afspraak door te bellen naar 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Shovel verhuur Purmerend | Paardenbak aanleggen Noord Holland | Loonbedrijf Purmerend | Grondverzet Purmerend | Boomverzorging Zaandam | Baggerpompen verhuur | Wiellader verhuur Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht