Boomverzorging Zaandam

Loonbedrijf Wen de Jong biedt goede boomverzorging in Zaandam. Het is belangrijk om voor uw boomverzorging vakmensen in te schakelen. Wij hebben kennis van uiteenlopende toepassingen, want iedere boomsoort heeft een andere verzorging nodig. Ons bedrijf is volledig VCA gecertificeerd waardoor veiligheid gegarandeerd is.

Boomverzorging in Zaandam door gespecialiseerd Loonbedrijf Wen de Jong

Als u in het bezit bent van een stuk land of een grote boerderij heeft u vast veel bomen staan. Bomen bieden beschutting en sfeer, maar hebben wel verzorging nodig. U bent niet alleen verantwoordelijk voor de veiligheid op uw erf, maar ook voor de omliggende wegen die er aan grenzen. Voor boomverzorging in Zaandam heeft Loonbedrijf Wen de Jong gekwalificeerd personeel in dienst. Zij kunnen met de nieuwste materialen en technieken uw bomen verzorgen en snoeien.

Uw land op de juiste wijze verzorgen

In een land met bomen groeit vaak veel gras. Veel gras betekent veel maaien. Een eenvoudige maaimachine is dan vaak niet voldoende. Wen de Jong biedt professionele maaitractoren en ervaren chauffeurs die uw grasland of berm weer op orde maken. Precisie werk is voor ons geen probleem, want wij maaien moeiteloos rond bomen en wegen. Wij bieden duurzaamheid, veiligheid en een nette omgeving door boomverzorging in Zaandam. Heeft u vragen of wenst u meer informatie? Bel dan gerust naar 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Boomverzorging Purmerend | Baggeren Noord Holland | Verhuur minigraver Noord Holland | Rupskranen Noord Holland | Machineverhuur Noord-Holland | Loonbedrijf Haarlem | Grondverzet Noord-Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht