Boomverzorging Purmerend

Voor een uitstekende boomverzorging in de omgeving Purmerend schakelt u Loonbedrijf Wen de Jong in. Wij hebben jarenlange ervaring met aannemerij en tuinbouw. Ons bedrijf is volledig VCA gecertificeerd. Wij bieden veiligheid, duurzaamheid en een nette omgeving door boomverzorging in Purmerend.

Schakel een erkend bedrijf in voor boomverzorging in Purmerend

In uw omgeving heeft u ongetwijfeld prachtige bomen staan. Ze geven een mooie sfeer en zijn mooi om te zien. Daarbij zit u meer beschut met begroeiing rond uw huis of boerderij. Als eigenaar is boomverzorging in de omgeving Purmerend zeer belangrijk. Zo blijven uw bomen mooi vol in het blad staan en kunt u genieten van de beschutting. Daarnaast bent u ook verantwoordelijk voor de veiligheid van passanten op uw terrein of langs uw land.

Voor vakkundig en deskundig onderhoud gaat u naar Loonbedrijf Wen de Jong

Wij hebben de kennis en het materiaal om uw bomen goed te verzorgen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van boomverzorging. De benodigde verzorging kan verschillen per boomsoort, daarbij is bijvoorbeeld de manier van snoeien verschillend. Een gedegen kennis is daarom een vereiste. Loonbedrijf Wen de Jong biedt veiligheid, duurzaamheid en een nette omgeving door boomverzorging in Purmerend. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0299-421903.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Boomverzorging Noord-Holland | Baggerbedrijven Noord Holland | Tuinaanleg Noord Holland | Rupsgraafmachine verhuur | Loonbedrijven Purmerend | Loon en grondverzetbedrijf | Grondverzet Haarlem

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht