Boomverzorging Noord-Holland

Voor boomverzorging in de provincie Noord-Holland kiest u voor de service van een gespecialiseerd bedrijf. Een echte specialist is Loonbedrijf Wen de Jong. Wij timmeren al sinds 1974 flink aan de weg en zijn inmiddels ook uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf in de omgeving. Onze vakkundige medewerkers staan te allen tijde voor u klaar bij verschillende werkzaamheden, zoals boomverzorging, baggerwerkzaamheden en rioolwerkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst.

Boomverzorging Noord-Holland: geen teleurstellingen meer als u een expert inschakelt

Wat betreft boomverzorging kunnen wij vanuit Wijdewormer, Noord-Holland, u van dienst zijn met diverse werkzaamheden. Denk hierbij aan het snoeien of rooien van bomen. Wij gaan zorgvuldig te werk en zult u verzekerd zijn van een optimaal eindresultaat. Loonbedrijf Wen de Jong is gevestigd in de regio Alkmaar, Amsterdam en Weesp. Hierdoor kunnen wij de gehele provincie bestrijken. Overigens zijn wij niet alleen op het gebied van boomverzorging actief in Noord-Holland. Ook voor baggerwerkzaamheden, rioolwerkzaamheden en grondverzet kunt u op ons rekenen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wilt u meer informatie over wat Loonbedrijf Wen de Jong voor u kan betekenen op het gebied van boomverzorging in Noord-Holland? Neem dan gerust even contact met ons op via 0299-421903. Samen met u bespreken wij graag de mogelijkheden ten aanzien van uw situatie.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Beschoeiing plaatsen Noord Holland | Baggerbedrijf inhuren | Tuinaanleg | Rioolwerkzaamheden | Loonbedrijven Noord-Holland | Kipper verhuur Wijdewormer | Groenvoorziening Noord-Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht