Beschoeiing plaatsen Noord Holland

Goede en stevige beschoeiing laat u plaatsen door Loonbedrijf Wen de Jong, gevestigd in de provincie Noord Holland. Wij hebben de juiste machines tot onze beschikking en ons personeel is zeer ervaren. Zo bent u bij ons verzekerd van een optimaal eindresultaat. Wij maken werk van uw aannemersklussen.

Loonbedrijf Wen de Jong is de aannemer om uw beschoeiing te plaatsen Noord Holland

De oever moet beschermd worden tegen afkalven, golfkrachten en overige gevaren voor de stabiliteit van de waterkant. Om een veilige over te creëren in onder andere Noord Holland, is het plaatsen van beschoeiing een uitstekende oplossing. Onze materialen om de waterkant te verstevigen zijn zoveel mogelijk duurzaam. Loonbedrijf Wen de Jong maakt gebruik van duurzaam materiaal om het milieu zo min mogelijk te belasten. De nieuwste techniek maakt gebruik van glasvezel kunststof. Andere veelgebruikte materialen zijn staal, beton of gerecycled kunststof.

Maak een afspraak bij de specialist

Wanneer u beschoeiing wilt plaatsen in Noord Holland, is het huren van een machine nodig. Deze moet uiteraard bestuurd worden door ervaren mensen. Om ongelukken te voorkomen en uw veiligheid te garanderen, wordt de machine met bestuurder geleverd. Onze medewerkers hebben allen een VCA diploma behaald. Tevens worden zij bijgeschoold en op de hoogte gebracht van de laatste veiligheidsmaatregelen en technieken. Heeft u vragen over het plaatsen van stevige en watervaste beschoeiing of wenst u gedetailleerde informatie? Neem dan contact op via 0299-421903 en maak een afspraak bij Loonbedrijf Wen de Jong.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Bermonderhoud Purmerend | Agrarisch loonbedrijf Noord Holland | Slootonderhoud Haarlem | Riool aanleggen Noord Holland | Loonbedrijven Haarlem | Grondwerk Noord Holland | Dieplader verhuur Haarlem

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht