Agrarisch loonbedrijf Noord Holland

Al sinds 1974 is Loonbedrijf Wen de Jong een gerespecteerd agrarisch loonbedrijf in Noord Holland. Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar een loonbedrijf voor diverse klussen op het gebied van landbouw, wegenbouw en aannemerij. U kunt bij ons altijd rekenen op zeer deskundig personeel en een uitstekende dienstverlening.

Agrarisch loonbedrijf in Noord Holland heeft oog voor milieu, veiligheid en gezondheid

De medewerkers van agrarisch loonbedrijf Wen de Jong uit Wijdewormer, regio Alkmaar in Noord Holland, zijn gediplomeerd en worden regelmatig bijgeschoold. Zo blijven we continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Bovendien is Loonbedrijf Wen de Jong VCA gecertificeerd. Dit betekent dat wij rekening houden met veiligheid, milieu en gezondheid. Als u bij ons agrarisch loonbedrijf in Noord-Holland een machine, zoals een amfibiekraam huurt, dan bent u er dus zeker van dat de klus op een professionele manier geklaard wordt. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld bomen rooien of bomen snoeien, tuinen aanleggen en riolen vervangen.

Meer informatie over onze werkzaamheden

Wij willen u graag meer vertellen over ons agrarisch loonbedrijf in Noord-Holland. U kunt ons bereiken voor een geheel vrijblijvende kennismaking, een prijsberekening of meer informatie over onze werkzaamheden en diensten. Neem dan gerust even contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Wiellader verhuur Noord Holland | Shovel verhuur Purmerend | Paardenbakken Noord Holland | Loonbedrijf Purmerend | Grondverzet Purmerend | Boomverzorging Zaandam | Baggerwerkzaamheden Purmerend

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht