Paardenbakken Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong is de vakkundige grondwerkspecialist, die eenvoudig en kwalitatief hoogstaande paardenbakken plaatst in Noord Holland. Wij hebben jarenlange ervaring met aannemerswerkzaamheden in de land- en tuinbouw, waterbouw en riolering.

Machines inhuren om paardenbakken te plaatsen in Noord-Holland

Wij hebben verschillende soorten graafmachines en kranen te huur. Voor het plaatsen van paardenbakken, in bijvoorbeeld Noord-Holland, heeft u minimaal één kipper en graafmachine nodig. Een kipper is een kar uitgebreid met technische gemakken. De kar kiept het zand in de bak doordat de bak vanuit horizontale stand schuin omhoog wordt gebracht. Dit vergt minder mankracht en zorgt ervoor dat de vracht op een specifieke plaats gelost kan worden. U heeft dan geen kraan nodig om het zand uit de kar te scheppen. Wij hebben verschillende kippers en graafmachines met uiteenlopende specificaties in ons assortiment:

  • Een Tractor met Beco Gigant kipper: de machine is voorzien van opzetschotten en heeft een motorvermogen van 140 kW. De kipper is vloeistofdicht en geschikt om grond en zand te vervoeren. De kippers en tractoren zijn in verschillende groten en maten leverbaar.
  • De Hitachi rupsgraafmachine: deze graafmachine kan op uiteenlopende ondergronden rijden. Zo kunnen wij een paardenbak op iedere plek plaatsen.
  • Een Takeuchi medigraver: deze graafmachine van gemiddeld formaat is geschikt om de vorm van de bak uit te graven zodat we de paardenbakken kunnen plaatsen.

Loonbedrijf Wen de Jong is het bedrijf dat u inhuurt als u paardenbakken wilt laten plaatsen in Noord Holland. Heeft u vragen over onze werkwijze of wenst u meer informatie over het plaatsen van paardenbakken? Neem dan snel contact met ons op via 0299-421903. Onze vakkundige medewerkers vertellen u graag meer.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Paardenbak aanleggen Noord Holland | Loonbedrijf Noord-Holland | Grondverzet Purmerend | Boomverzorging Zaandam | Baggerpompen verhuur | Verhuur minigraver Noord Holland | Shovel verhuur Purmerend

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht