Paardenbak aanleggen Noord Holland

Een paardenbak waarin uw paard met veel plezier ronddraaft, laat u aanleggen door Loonbedrijf Wen de Jong gevestigd in Noord Holland. Wij maken gebruik van de juiste middelen en de meest moderne technieken. Op deze manier voldoet de paardenbak altijd aan de geldende normen.

Paardenbak aanleggen: schakel een loonbedrijf uit Noord Holland in

Het aanleggen van een paardenbak in bijvoorbeeld Noord-Holland moet volgens bepaalde voorwaarden worden uitgevoerd. Zo moet de bodem stevig zijn en genoeg zand bevatten zodat u fijn kunt paardrijden. Het zand moet daarnaast aan bepaalde kwaliteitseisen voldoen zodat de stevigheid gewaarborgd wordt. Loonbedrijf Wen de Jong heeft de kennis om voor u een nieuwe paardenbak aan te leggen of uw oude bak te vervangen. Ons bedrijf voldoet aan de Europese normen omdat wij VCA gecertificeerd zijn. Wij zijn met andere woorden duurzaam en veilig.

Enkel werkzaam met gediplomeerd personeel

Als u een degelijke machine huurt bij Loonbedrijf Wen de Jong kan dit niet zonder bijkomend bedieningspersoneel. Om de veiligheid te garanderen, zijn onze werknemers gediplomeerd en hebben een VCA certificaat behaald. Zij krijgen daarnaast veelvuldig bijscholing zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Een paardenbak dat aan al uw wensen voldoet, laat u aanleggen door Loonbedrijf Wen de Jong uit Wijdewormer, Noord-Holland. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op via 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Machineverhuur Noord-Holland | Loonbedrijf Haarlem | Grondverzet Noord-Holland | Boomverzorging Purmerend | Baggeren Noord Holland | Tuinaanleg Noord Holland | Rupskranen Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht