Tuinaanleg Noord Holland

Bij tuinaanleg in Noord-Holland kunt u rekenen op Loonbedrijf Wen de Jong. Wij hebben ons gespecialiseerd in verschillende werkgebieden. Hierbij houden we de wensen van onze opdrachtgevers te allen tijde nauwlettend in de gaten. Kies daarom voor de diensten van Loonbedrijf Wen de Jong uit Wijdewormer bij tuinaanleg in Noord-Holland.

Uiteenlopende werkzaamheden, zoals tuinaanleg, laten verrichten door specialist in Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong verhuurt verschillende soorten machines voor diverse werkzaamheden. Zo kunt u voor tuinaanleg ook een machine huren bij Loonbedrijf Wen de Jong in Wijdewormer (Noord Holland). Bovendien kunt u door ons niet alleen een tuin laten aanleggen, maar ook gebruik maken van onze diensten. Als er bomen moeten gerooid of gesnoeid, als er met een amfibiekraan moet worden gebaggerd of wanneer er een riool vervangen moet worden. Loonbedrijf Wen de Jong is een allround bedrijf wat u ook van dienst kan zijn bij tuinaanleg in Noord Holland.

Neem contact op voor het maken van een afspraak

U kunt ons beter leren kennen door contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Wij staan natuurlijk ook voor u klaar met meer informatie over tuinaanleg in Noord Holland. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 0299-421903.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Tuinaanleg | Rioolwerkzaamheden | Loonbedrijven Purmerend | Loon en grondverzetbedrijf | Groenvoorziening Noord-Holland | Beschoeiing plaatsen Noord Holland | Baggerbedrijven Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht