Loonbedrijven Purmerend

Loonbedrijf Wen de Jong huurt u in wanneer u één van de betere loonbedrijven wilt inhuren in de omgeving van Purmerend om een klus te klaren. Wij zijn sinds 1974 actief op het gebied van uiteenlopende grondwerkzaamheden en bovendien werken wij uitsluitend met geschoolde medewerkers die beschikken over het VCA certificaat.

Loonbedrijf Wen de Jong: de meest uitmuntende onder loonbedrijven in Purmerend

In de omgeving zijn meerdere loonbedrijven, maar Loonbedrijf Wen de Jong springt er toch bovenuit. Waarom? Nou, door onze jarenlange ervaring en positieve beoordelingen vanuit de omgeving. Wij zorgen dat iedere klus snel en netjes geklaard wordt. Daarbij verhuren wij een groot aantal machines die aan de laatste technische vereisten voldoen. Als de gewenste machine er niet tussen zou staan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zorgen dan graag voor een alternatief. Als een van de betere en bekendere loonbedrijven in de regio Purmerend, kunnen wij goedkope contracten afsluiten met andere leveranciers. Loonbedrijf Wen de Jong is als organisatie volledig VCA gecertificeerd. We voldoen daarmee aan de Europese normen voor veiligheid en duurzaamheid. Onze medewerkers hebben allemaal een diploma en een VCA certificaat behaald. Daarbij worden zij het hele jaar door bijgeschoold zodat zij altijd beschikken over de laatste technische kennis. Loonbedrijf Wen de Jong is de beste onder de loonbedrijven in de omgeving Purmerend. Voel u vrij om contact met ons op te nemen wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0299-421903.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Loonbedrijven Noord-Holland | Kipper verhuur Wijdewormer | Groenvoorziening Noord-Holland | Beschoeiing plaatsen Noord Holland | Baggerbedrijf inhuren | Slootonderhoud Haarlem | Rioolwerkzaamheden

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht