Kipper verhuur Wijdewormer

Voor kipper verhuur in de omgeving van Wijdewormer, provincie Noord-Holland, schakelt u een professioneel bedrijf, zoals Loonbedrijf Wen de Jong, in. Zo kunt u op de juiste wijze al uw landbouwproducten of grondwerk vervoeren. Onze machines zijn zeer modern waardoor u altijd gebruik kunt maken van de laatste technieken voor vervoer. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van aannemerswerkzaamheden, groenvoorziening, bestrating en rioleringswerkzaamheden.

Moderne kipper in de verhuur in onder meer Wijdewormer

Een kipper is een modernere versie van de ouderwetse kar. Het verschil is de mechaniek welke een groot verschil maakt bij het lossen van de inhoud. Als u bijvoorbeeld met de tractor of vrachtwagen stenen vervoert in een gewone kar, moet het lossen handmatig of met een kraan gebeuren. Bij het gebruik van een kipper wordt de lading op een andere manier gelost. De laadruimte ledigt de inhoud vanuit horizontale toestand naar een schuine toestand. Op deze manier rollen de stenen op een plaats waar u ze wilt hebben. De lostijd wordt daardoor enorm verminderd en verloopt eenvoudiger. Onze nieuwste kippers maken gebruik van een hydraulisch systeem voor het lossen van de inhoud. Bij de verhuur van een kipper, bijvoorbeeld in Wijdewormer, krijgt u een ervaren medewerker mee. Zo kunt u ervan uitgaan dat alles gesmeerd en veilig verloopt. Ons personeel is gediplomeerd en wordt bijgeschoold zodat zij altijd over de laatste kennis beschikken. Loonbedrijf Wen de Jong is ervaren op het gebied van vervoer en verhuur van een moderne kipper de omgeving van Wijdewormer. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Grondwerk Noord Holland | Cultuurtechnisch werk Haarlem | Bermonderhoud Purmerend | Agrarisch loonbedrijf Noord Holland | Sloot onderhoud | Paardenbakken Noord Holland | Loonbedrijven Haarlem

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht