Cultuurtechnisch werk Haarlem

Voor al uw cultuurtechnisch werk in Haarlem en omstreken heeft Loonbedrijf Wen de Jong de beste machines. Wij zijn volledig VCA gecertificeerd waardoor veiligheid altijd gegarandeerd is. Sinds 1974 werken wij als loonbedrijf waardoor we veel ervaring en erkenning hebben verkregen.

Cultuurtechnisch werk door Loonbedrijf Wen de Jong in omgeving Haarlem

Het is belangrijk om in Nederland de gebruikswaarde van de grond te waarborgen of verbeteren. Zo kunt u het land blijven gebruiken voor landbouw. Maar ook voor natuurgebieden is cultuurtechnisch werk, bijvoorbeeld in Haarlem en omgeving, een uitkomst. Loonbedrijf Wen de Jong heeft ervaren en gecertificeerde medewerkers in dienst die met verschillende machines het werk kunnen uitvoeren. Maatregelen als waterbeheersing, verkaveling, grondverbetering en landwinning zijn allemaal mogelijk. Deze maatregelen kunnen daarnaast ingezet worden om poelen te graven of oevers aan te leggen.

Machines voor cultuurtechnisch werk

Om de gebruikswaarde van uw land te verbeteren, bent u bij Loonbedrijf Wen de Jong aan het juiste adres. Wij hebben verschillende machines die over de juiste technieken beschikken. De aanleg van oevers, waterbergingen en watergangen vormen voor ons geen probleem. Vooral onze rupskranen zijn hiervoor geschikt. Daarbij hebben wij machines om de grond uit te graven, verplaatsen of egaliseren. Loonbedrijf Wen de Jong is het bedrijf voor al uw cultuurtechnisch werk in Haarlem en omgeving. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Boomverzorging Zaandam | Baggerpompen verhuur | Wiellader verhuur Noord Holland | Shovel verhuur Purmerend | Paardenbak aanleggen Noord Holland | Loonbedrijf Noord-Holland | Grondverzet Purmerend

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht