Baggerpompen verhuur

Loonbedrijf Wen de Jong heeft een uitgebreid assortiment baggerpompen in de verhuur. Om slib te verwijderen en het water weer schoon te maken hebben wij verschillende mogelijkheden. Wij zijn sinds 1974 een erkend bedrijf met veel ervaring en gediplomeerde medewerkers.

Baggerpompen verhuur: kies voor een gespecialiseerd bedrijf

Er zijn uiteenlopende manieren om slib van het water te verwijderen. Bagger gaat vaak stinken en belemmert de doorstroming van water. De zwarte laag bestaat uit zand, waterplanten en bladeren. Wij hebben baggerpompen in de verhuur die u kunt inzetten om slib weg te pompen op het land. Met een tractor kan u dit vervolgens verspreid worden over het land. Al onze voertuigen worden geleverd met een VCA gecertificeerde bestuurder. Zo gebeurt het baggeren altijd op een professionele en verantwoorde manier.

Ook voor spoedaanvragen

Soms heeft u snel behoefte aan een loonbedrijf, omdat u een land heeft waar het slib is gegroeid tot een dikke laag. Loonbedrijf Wen de Jong houdt altijd rekening met spoedaanvragen. Natuurlijk kan het zijn dat een machine die u op het oog heeft, is verhuurd. In dat geval hebben wij altijd wel een oplossing voor handen. Loonbedrijf Wen de Jong is uw partner als het aankomt op de verhuur van baggerpompen en vele andere werkzaamheden. Wenst u meer informatie over onze dienstverlening of over baggerwerkzaamheden? Bel dan gerust even naar 0299-421903. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Baggeren Noord Holland | Tuinaanleg Noord Holland | Rupskranen Noord Holland | Machineverhuur Noord-Holland | Loonbedrijf Haarlem | Grondverzet Haarlem | Boomverzorging Purmerend

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht