Baggeren Noord Holland

Om te baggeren in Noord Holland huurt u een echte specialist in. Een toonaangevend bedrijf in deze omgeving is Loonbedrijf Wen de Jong. Wij hebben gedegen ervaring en gespecialiseerd personeel die u graag helpt en adviseert. Water wordt weer schoon door gebruik te maken van de nieuwste machines en technieken.

Loonbedrijf Wen de Jong inschakelen voor baggeren in Noord Holland

Wat is bagger? Bagger wordt ook vaak slib genoemd en is de zwarte laag die u op het water ziet liggen. De laag bestaat uit stof, zand, bladeren en dode waterplanten. Slib groeit met zo’n twee centimeter per jaar en kan de doorstroming belemmeren. Baggeren is dan nodig om het water weer te laten stromen. Baggeren is in Noord Holland vaak nodig omdat de provincie veel watergebieden heeft. U kunt dan het beste een ervaren en erkend bedrijf als Wen de Jong inhuren.

Inzet van juiste materialen en middelen

Door onze jarenlange ervaring met baggeren, zetten wij de juiste materialen en middelen in. Wij zoeken altijd naar betere technieken die het slib eenvoudig verwijderen. Sinds 1974 zijn wij actief met het verwijderen van slib uit diep en ondiep water. U schakelt Loonbedrijf Wen de Jong in voor het baggeren in de provincie Noord Holland. Neem bij vragen of voor meer informatie contact met ons op. Hiervoor belt u naar 0299-421903.
Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Baggerbedrijven Noord Holland | Tuinaanleg | Rupsgraafmachine verhuur | Loonbedrijven Purmerend | Loon en grondverzetbedrijf | Groenvoorziening Noord-Holland | Boomverzorging Noord-Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht