Loon en grondverzetbedrijf

Loonbedrijf Wen de Jong is een loon- en grondverzetbedrijf uit Wijdewormer in Noord-Holland. Al sinds 1974 zijn wij een gerespecteerd bedrijf dat veel klanten aantrekt uit Alkmaar, Weesp en omstreken. Wij onderscheiden ons door een klantgerichte aanpak met personeel dat altijd op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen.

Machines huren bij loon- en grondverzetbedrijf

Bij Loonbedrijf Wen de Jong, een loon- en grondverzetbedrijf, kunt u terecht voor het huren van machines voor diverse doeleinden. Zo kunnen wij natuurlijk grondverzetten, maar wij kunnen ook een riool vervangen, een boom snoeien of rooien en voor het plaatsen van groenvoorziening. Als u een machine bij ons huurt, dan zal deze te allen tijde door deskundig en gecertificeerd personeel worden bestuurd. Wij zijn als bedrijf in het bezit van een VCA certificaat. Dit houdt in dat wij een loon- en grondverzetbedrijf zijn met een scherp oog hebben voor milieu, veiligheid en gezondheid.

Meer informatie over de dienstverlening van Loonbedrijf Wen de Jong

Wilt u meer informatie over Loonbedrijf Wen de Jong, hét loon- en grondverzetbedrijf in de provincie Noord-Holland. Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 0299-421903. Onze deskundige medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Kipper verhuur Wijdewormer | Dieplader verhuur Haarlem | Beschoeiing plaatsen Noord Holland | Baggerbedrijf inhuren | Slootonderhoud Haarlem | Riool aanleggen Noord Holland | Loonbedrijven Noord-Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht