Slootonderhoud Haarlem

Het belang van slootonderhoud, in bijvoorbeeld Haarlem, kan niet vaak genoeg benadrukt worden. Loonbedrijf Wen de Jong heeft zich onder andere op dit gebied gespecialiseerd. Wij voeren al sinds 1974 werk uit op het gebied van onder andere wegenbouw, land- en tuinbouw. Als verhuur- en loonbedrijf stellen wij uw wensen centraal. Hierbij denken wij aan uw gezondheid, het milieu en veiligheid.

Deskundig slootonderhoud in Haarlem laat u verrichten door een professional

Slootonderhoud, door middel van baggerwerkzaamheden, is een van de specialiteiten van Loonbedrijf Wen de Jong uit het Noord-Hollandse Wijdewormer (nabij Haarlem). Wij beschikken over een jarenlange ervaring als verhuur- en loonbedrijf. Hierdoor bent u bij ons verzekerd van een uitstekende dienstverlening. U kunt bij ons terecht voor het huren van diverse machines voor onder andere slootonderhoud, maar ook als u een boom wilt laten rooien, een boom wilt laten snoeien of een complete tuin wilt laten aanleggen. Onze machines worden allemaal bediend door ons deskundig personeel.

Meer informatie over slootonderhoud

Wilt u meer informatie over slootonderhoud of over wat Loonbedrijf Wen de Jong nog meer voor u kan betekenen in de omgeving van Haarlem? Neem dan even contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0299-421903. Onze vakkundige medewerkers staan u maar al te graag te woord.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Sloot onderhoud | Paardenbakken Noord Holland | Loonbedrijven Haarlem | Grondwerk Noord Holland | Cultuurtechnisch werk Haarlem | Baggerwerkzaamheden Purmerend | Agrarisch loonbedrijf Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht