Groenvoorziening Noord-Holland

Groenvoorziening is in Noord-Holland een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden die door Loonbedrijf Wen de Jong worden uitgevoerd. Ons ervaren personeel maakt samen met onze machines uw land weer helemaal in orde. Bestel uw benodigde machines dus bij Loonbedrijf Wen de Jong.

Groenvoorziening op vele verschillende locaties in Noord-Holland

Om het gebied dat u voor ogen heeft te voorzien van groen is het verstandig om een ervaren bedrijf in te schakelen. Wij hebben de juiste machines voor deze klus. Daarnaast kunnen wij meer groen aanbrengen in parken, tuinen, natuurterreinen of andere buitengebieden. Ook kunt u ons in Noord-Holland inhuren voor de groenvoorziening van lanen, wegbermen, parken en plantsoenen.

Louter vakkundige medewerkers

Loonbedrijf Wen de Jong is volledig VCA gecertificeerd. Dat wil zeggen dat we voldoen aan alle Europese normen. Vanzelfsprekend heeft ons personeel ook een VCA diploma. VCA wil zeggen dat wij voldoen aan de geldende veiligheidsnormen en milieueisen. Daarnaast heeft ons personeel ruime ervaring en worden zij bijgeschoold volgens de modernste technieken. De machines van Loonbedrijf Wen de Jong zijn van de nieuwste makelij, waardoor wij vakkundig en doeltreffend te werk gaan. Wij kunnen u alles bieden als het aankomt op groenvoorziening in de provincie Noord-Holland. Maak een afspraak om de mogelijkheden voor u te bespreken. Wij zijn bereikbaar via 0299-421903. Uiteraard is dit telefoonnummer ook bereikbaar voor meer informatie of bij vragen.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Dieplader verhuur Haarlem | Bermonderhoud Purmerend | Baggerbedrijf inhuren | Slootonderhoud Haarlem | Riool aanleggen Noord Holland | Loonbedrijven Haarlem | Kipper verhuur Wijdewormer

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht