Bermonderhoud Purmerend

Voor net bermonderhoud in omgeving van Purmerend schakelt u Loonbedrijf Wen de Jong in. Onze ervaren medewerkers maken uw bermen weer overzichtelijk en schoon. Wij zijn al sinds 1974 in de weer met onderhoud en baggerwerkzaamheden en daardoor zeer deskundig. Bij ons treft u een ruim assortiment aan geschikte machines aan op het gebied van aannemerij, landbouw, tuinbouw, grondbouw, waterbouw en wegenbouw.

Bermonderhoud door Loonbedrijf Wen de Jong in omgeving Purmerend

Het onderhouden van de bermen is heel belangrijk, omdat het een nette uitstraling heeft maar ook vanwege andere functies. Zo staan er vaak verkeersborden in de berm en dient het als buffer als een automobilist uitwijkt. Daarbij staan er ook veel lichtmasten en lopen er verschillende kabels en leidingen. Loonbedrijf Wen de Jong heeft de materialen in huis om u te helpen met het bermonderhoud in de omgeving van bijvoorbeeld Purmerend. De maaiers en opraapwagens hebben standaard een chauffeur.

Uw bestrating op orde

Wij hebben genoeg machines en personeel die naast het uitvoeren van bermonderhoud in omgeving Purmerend, ervaring hebben met bestrating. Soms is het nodig om een weg te herbestraten of een nieuwe laan te bestraten. Onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd en zijn bijgeschoold volgens de laatste ontwikkelingen. Zo garanderen wij veiligheid, gezondheid en milieuvriendelijkheid. Een deskundig stratenmaker zorgt voor een nette bestrating die jaren mee gaat. Neem voor vragen of meer informatie contact op met Loonbedrijf Wen de Jong. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0299-421903.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Baggerwerkzaamheden Purmerend | Wiellader verhuur Noord Holland | Sloot onderhoud | Paardenbakken Noord Holland | Loonbedrijf Purmerend | Grondverzet Purmerend | Cultuurtechnisch werk Haarlem

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht