Rupskranen Noord Holland

Wanneer u een bedrijf wilt inschakelen dat rupskranen in Noord Holland verhuurt, doet het u goed om Loonbedrijf Wen de Jong eens te benaderen. Ons personeel is bijgeschoold om met rupskranen op ieder terrein te werken. Wij hebben een volledige VCA certificatie en voldoen daarmee aan de laatst vastgestelde Europese normen.

Rupskranen voor iedere ondergrond van Noord-Holland

Door het huren van rupskranen in Noord-Holland weet u zeker dat de werkzaamheden uitstekend worden uitgevoerd. Rupsbanden kunnen zich namelijk op ieder terrein voortbewegen en zijn dus geschikt voor diverse situaties. Moet er beschoeiing geplaatst worden maar is de oever moeilijk bereikbaar? Dat is voor ons geen enkel probleem. Baggeren in moerassig gebied vormt voor Loonbedrijf Wen de Jong ook geen obstakel. De rupsbanden zijn zeer stabiel en verdelen het gewicht zodanig dat rupskranen met hun gewicht niet wegzakken of scheef staan. Ieder jaar moet het slib afgegraven worden omdat het anders voor veel problemen gaat zorgen. Wen de Jong te Noord-Holland is het baggerbedrijf dat u moet inhuren als u slibvrij wilt zijn, onze rupskranen rijden door en over iedere ondergrond. Heeft u vragen ten aanzien van het baggeren of wilt u meer informatie over de rupskranen en hun werkwijze? Aarzel dan niet en neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0299-421903.Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Rupsgraafmachine verhuur | Loonbedrijven Purmerend | Loonbedrijf Haarlem | Grondverzet Haarlem | Boomverzorging Noord-Holland | Baggerbedrijven Noord Holland | Tuinaanleg Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op.

Velden met * zijn verplicht