Loonbedrijf Haarlem

Loonbedrijf Wen de Jong is een vakkundig en ervaren loonbedrijf met grondwerkervaring in de omgeving van Haarlem. Wij hebben een zeer breed aanbod aan machines. Wij zijn u van dienst bij uiteenlopende werkzaamheden in de land- en tuinbouw, wegenbouw en bij de aanleg en/of het onderhoud van groenvoorziening en riolering.

Gespecialiseerd loonbedrijf nabij Haarlem inschakelen voor grondwerkzaamheden

Wij zijn in 1974 gestart in Wijdewormer, nabij Haarlem, en zijn inmiddels uitgegroeid tot een erkend loonbedrijf dat werkzaamheden verricht in de hele provincie Noord-Holland. Wij hebben verschillende moderne machines die bestuurd worden door ervaren medewerkers. Ons personeel is gediplomeerd zodat we de veiligheid en kwaliteit kunnen garanderen. De laatste technieken leren zij door opfriscursussen te volgen. Daardoor wordt het werk zorgvuldig en doeltreffend uitgevoerd.

Rioolwerkzaamheden laten uitvoeren door Wen de Jong

Voor onderhoud van het riool werken wij met de laatste modellen van machines. Het is mogelijk om door ons uw oude riolering te verwijderen en te vernieuwen. Wij leggen een nieuwe riolering aan op dezelfde plaats of op een betere locatie. Door onze goede contacten kunnen wij aan uitstekend materiaal komen voor een concurrerende prijs. Daarnaast plegen wij graag onderhoud aan uw riolering. Het moge duidelijk zijn dat Loonbedrijf Wen de Jong het bedrijf is dat u moet inhuren voor uiteenlopende grondwerkzaamheden in Haarlem en omstreken. Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op door te bellen naar 0299-421903.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Loon en grondverzetbedrijf | Groenvoorziening Noord-Holland | Boomverzorging Noord-Holland | Baggerbedrijven Noord Holland | Tuinaanleg | Rioolwerkzaamheden | Loonbedrijven Purmerend

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op..

Velden met * zijn verplicht