Rioolwerkzaamheden

Home Rioolwerkzaamheden

Voor rioolwerkzaamheden klopt u aan bij Wen de Jong. Al sinds 1974 zijn wij werkzaam als succesvol loonbedrijf, met een uitstekende service en een uiteenlopend dienstenpakket. Onze grote machines zijn geschikt voor land- en tuinbouw, grond-, weg- en waterbouw. U kunt ook bij ons terecht voor machines om diverse rioolwerkzaamheden uit te voeren. Onze werknemers zijn gediplomeerd zodat u ervan verzekerd bent dat een klus professioneel en veilig wordt uitgevoerd.

Wen de Jong het adres voor rioolwerkzaamheden
Wen de Jong is een loonbedrijf dat diverse rioolwerkzaamheden voor u uitvoert zoals:

  • Het aansluiten van nieuwe riolering;
  • Het aanleggen van nieuwe riolering;
  • Het verwijderen van uw oude riolering;
  • Leveren van het nodige materiaal om de werkzaamheden uit te voeren.

Naast het uitvoeren van diverse rioolwerkzaamheden kan Wen de Jong ook de bijkomende werkzaamheden voor zijn rekening nemen, zoals grond- en straatwerk en het afvoeren van het puin.

Contact
Wilt u naar aanleiding van deze informatie meer weten over loonbedrijf Wen de Jong? Aarzel niet en neem contact met ons op. Samen met u bespreken we de mogelijkheden zodat we de rioolwerkzaamheden kunnen uitvoeren. Daarbij voeren we een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin we de kosten bespreken. U kunt ons bereiken via 0299-421903 of info@wendejong.nl

Neem voor vragen of meer informatie over rioolwerkzaamheden contact op met loonbedrijf Wen de Jong!

× Hoe kan ik je helpen?