Rioolwerkzaamheden

Voor een correcte uitvoering van uw rioolwerkzaamheden huurt u Loonbedrijf Wen de Jong in. Wij hebben sinds 1974 ervaring met grond, water en rioolwerkzaamheden. Wij leveren het nodige materiaal en onze machines komen met vakkundig bedieningspersoneel.

Rioolwerkzaamheden door gespecialiseerd bedrijf

Op het gebied van riolering hebben wij ons de afgelopen jaar ontwikkeld tot een erkend loonbedrijf. Daarbij hebben wij jarenlange ervaring met uiteenlopende werkzaamheden in de land-, tuin- en waterbouw. Voor de aanleg van de juiste beschoeiing kunt u daardoor ook bij ons terecht. Om de rioleringswerkzaamheden van uw rioleringssysteem te onderhouden, beschikken wij over verschillende machines met ervaringsdeskundigen. Wij bieden de mogelijkheid om een volledig nieuw systeem aan te leggen of het oude te vervangen. Daarnaast nemen we desgewenst de overige werkzaamheden ook voor onze rekening. Wij kunnen grondwerk verrichten en de bestrating doen. Het afvoeren van puin gebeurt door een van onze wagens te huren. Vaak komen er bij rioolwerkzaamheden ook baggerwerkzaamheden kijken. Hiervoor hebben wij een uitgebreid aanbod voertuigen. Het is mogelijk om droog te baggeren. Dan wordt het water weggepompt en de slibkraag afgegraven. Als het gebied niet drooggelegd kan worden, kan de drijvende kraan en het duwbootje ingezet worden. Schakel Loonbedrijf Wen de Jong in voor uw rioolwerkzaamheden en maak een afspraak door te bellen naar 0299-421903. Samen met u plannen we een afspraak en beantwoorden wij, indien nodig, al uw vragen.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Riool aanleggen Noord Holland | Loonbedrijven Haarlem | Kipper verhuur Wijdewormer | Dieplader verhuur Haarlem | Bermonderhoud Purmerend | Agrarisch loonbedrijf Noord Holland | Slootonderhoud Haarlem

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht