Grondverzet Noord-Holland

Loonbedrijf Wen de Jong is het bedrijf voor grondverzet in de provincie Noord-Holland. Wij zijn gevestigd in Wijdewormer, nabij Alkmaar en Weesp. U kunt terecht bij Loonbedrijf Wen de Jong voor het huren van machines en personeel om diverse klussen voor u uit te voeren. Wij horen graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Grondverzet Noord-Holland: bewezen kwaliteit en vakmanschap

Het bedrijf voor grondverzet in Noord-Holland (nabij Weesp en Alkmaar) is Loonbedrijf Wen de Jong. In de loop der jaren hebben wij bewezen dat wij ons op verschillende terreinen kunnen onderscheiden. Niet alleen grondverzet is voor ons geen probleem, maar ook rioolwerkzaamheden en baggeren behoren tot de klussen waarvoor u ons kunt inzetten. Ons personeel is op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en bovendien zijn wij als bedrijf VCA gecertificeerd. Dit houdt in dat wij milieuvriendelijk werken en rekening houden met zowel uw als onze veiligheid en gezondheid.

Informeer naar de mogelijkheden betreft grondverzet

Wilt u meer informatie over wat Loonbedrijf Wen de Jong voor u kan betekenen op het gebied van grondverzet in de provincie Noord-Holland? Of wilt u graag een afspraak maken om uw grondverzet in orde te maken? Neem dan meteen contact met ons op via ons telefoonnummer 0299-421903.


Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Grondverzet Haarlem | Boomverzorging Noord-Holland | Baggeren Noord Holland | Tuinaanleg Noord Holland | Rupsgraafmachine verhuur | Loonbedrijven Purmerend | Loonbedrijf Haarlem

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht