Verhuur minigraver Noord Holland

Voor de verhuur van een minigraver kunt u bij Loonbedrijf Wen de Jong uit Wijdewormer, provincie Noord Holland, terecht. Bij ons bent u aan het juiste adres als het aankomt op diverse werkzaamheden aan onder andere tuin-, land-, water- en wegenbouw. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, daarom bent u bij ons verzekerd van uitstekende service.

Verhuur minigraver Noord-Holland: uitgebreide service bij loonbedrijf

Loonbedrijf Wen de Jong is niet alleen een bedrijf in Noord-Holland waar u terecht kunt voor de verhuur van een minigraver. Ook als u bijvoorbeeld een kraan nodig heeft voor baggerwerkzaamheden, dan zijn wij u graag van dienst. Maar behalve voor baggerwerkzaamheden is het ook mogelijk om gebruik te maken van onze andere diensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bomen rooien of snoeien. Tevens kunt u hier terecht voor verhuur van een minigraver voor bijvoorbeeld grondverzet. Alle machines die u bij ons huurt, worden bediend door ons eigen personeel. Zij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken, omdat zij continu worden bijgeschoold op bijvoorbeeld het gebied van veiligheid.

Meer informatie over de verhuur van machines

Wilt u meer weten over de verhuur van een minigraver in Noord Holland of wilt u informatie over onze andere diensten en de kosten daarvan? Bel dan naar het volgende telefoonnummer: 0299-421903, want aan de andere kant van de lijn staan onze medewerkers u graag te woord.

Bezoekers van deze pagina bekeken ook de volgende pagina's:
Tuinaanleg Noord Holland | Rupsgraafmachine verhuur | Machineverhuur Noord-Holland | Loonbedrijf Haarlem | Grondverzet Haarlem | Boomverzorging Noord-Holland | Baggeren Noord Holland

Loonbedrijf Wen de Jong B.V.
Noorderweg 92b
1456 NK Wijdewomer
T: 0299-421903
F: 0299-471826
E: info@wendejong.nl

Kom direct in contact

Vul het onderstaand contactformulier in en een medewerker van Wen de Jong neemt spoedig contact met u op

Velden met * zijn verplicht