Kraanmachinist en/of Shovelmachinist

september 2, 2020
Kraanmachinist en/of Shovelmachinist
Loonbedrijf Wen de Jong BV | Noord-Holland, Wijdewormer | Fulltime / ZZP | Per direct
Functieomschrijving:
Je komt als kraan- en/of shovelmachinist werken bij een dynamisch en gezellig familiebedrijf. Met uiteenlopende machines op het gebied van de aannemerij werk je aan diverse mooie projecten en opdrachten. Je wordt onder andere ingezet voor het verrichten van grondverzet en agrarische werkzaamheden, en uiteraard alle andere voorkomende werkzaamheden als machinist. Denk bijvoorbeeld aan het gebruiksklaar maken en controleren van de machines waar je mee werkt, en hetsignaleren en melden van (kleine) storingen/problemen. Ben je technisch aangelegd en kun je(kleine) storingen en problemen zelf oplossen, dan is dat zeker een pré.

Wie zoeken wij:
Een gemotiveerde kraan- en/of shovelmachinist (loondienst of ZZP) met minimaal 1 jaar ervaring. Jehoudt van aanpakken, kunt zelfstandig werken en bent bereid een stapje extra te doen. Diploma`sen/of certificaten zijn een pré, echter bieden wij gemotiveerde werknemers ook de mogelijkheid omdit via ons bedrijf te behalen.
Wat bieden wij:
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.
• Er is een auto van de zaak ter beschikking.
• Opleidingsmogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen.
• Ruimte voor eigen initiatief en ontwikkeling.
• Een prettige en informele werkomgeving.
• Een contract voor bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling.
Startdatum: Per direct
Soort dienstverband: Fulltime of ZZP basis
Ervaring: Minimaal 1 jaar ervaring als kraan- en/of shovelmachinist
Over ons bedrijf:
Loonbedrijf Wen de Jong, gevestigd te Wijdewormer, is een dynamisch familiebedrijf, dat zich richt op loonwerk, machineverhuur en aanneming in de Agrarische sector, groen onderhoud en GWW. Wij zijn al sinds 1974 actief met een geweldig team, hanteren een duurzame werkwijze en zijn ISO en VCA gecertificeerd. U kunt bij ons terecht voor verschillende werkzaamheden op het gebied van aannemerij. Wij bieden een uitdagende functie binnen een groeiend bedrijf met veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen initiatieven. Herken jij jezelf in deze vacature? Mail dan je sollicitatie met motivatie en cv naar wen_jr@wendejong.nl of neem telefonisch contact op met Wen de Jong jr. via
06-46420081.